Acceptance Mark

Ниско-тарифни или така нареченитеLow CostАвиокомпании

Това са така наречените ниско-тарифни или “Low cost” авиокомпании, опериращи от България за някои градове в Европа. Билетите за тези полети се закупуват директно през интернет с карта или от туристически агенции, поради което не се прави предварителна резервация на места в самолета. Ние ще Ви предоставим цялата информация относно пътуването с “Low Cost” превозвачи и ще Ви дадем възможност да изберете най-изгодния вариант за Вас! Ако закупите своя билет по-рано (поне два месеца преди пътуването), можете да летите на много изгодна цена! Не е необходимо да имате кредитна карта за разплащане, тъй като можете да заплатите в брой в нашия офис или по банков път в наша банкова сметка (в евро или лева) и да получите билета си от нас лично или на вашия e-mail!

Основни причини за по-евтините цени на “Low Cost” Авиокомпаниите:

Ниско-тарифните авиокомпании използват нови големи самолети, което дава възможност за намаляване на разходите на превозван пътник.

Нямат собствени офиси с обслужващ персонал, а билетите им са електронни и се купуват онлайн или от туристически агенции.

Оперират най-често до второстепенни летища, където летищните такси са по-ниски от тези на централните летища, както и това, че летят в по-неудобни часове на деня. Полетите не са всеки ден, а през няколко дни.

Консумацията на храна и напитки (по желание) в самолета се заплаща допълнително на борда. Само ръчния багаж е безплатен, а останалия, който е куфар до 20 кг. (ако имате такъв) се заплаща отделно за пролетяна посока.

При полети с прехвърляне се налага пътниците да се погрижат за багажа си сами и да го чекират още веднъж за следващия полет.

 

Ниско-тарифни “Low Cost” авиокомпании, които летят от/до София:

EASY JET – Авиокомпанията е една от най-старите в Европа, създадена през 1995 г. във Великобритания. Директните полети от София са до Лондон (летище Гатуик), Манчестър, Мадрид и Милано (летище Малпенса). 

WIZZ AIR – Авиокомпанията е създадена през 2004 г. в Унгария. Директните полети от София са до Лондон (летище Лутън), Рим (летище Фиумичино), Милано (летище Бергамо),  Валенсия (летище Manises), Барселона (летище Жирона), Брюксел (летище Шарлероа) и Дортмунд.

RYANAYR - Ирландска авиокомпания. Летят от Пловдив до Лондон(летище Станстед) и до Франкфурт(летище Хан).

AER LINGUS – Ирландска ниско-тарифна авиокомпания, която има директен полет от Бургас до Дъблин.

 


Изработено от Linteractive   ©DNDTRAVEL 2006.